2014-01-30 11:52:50• hírek • (x)

Munkaorvosi vizsgálatok a West Medica Klinikán is!

A West Medica Klinika immár 15 éves tapasztalattal rendelkezik a munkaorvostani ellátás területén. Alapelvük a minőségi szolgáltatás, a kedvező árak és az operatív ügyintézés.

A Romániában életben lévő törvények előírásai szerint minden egyes munkaadónak évente egy alkalommal munkaorvosi vizsgálatnak kell alávetnie alkalmazottait, attól függetlenül, hogy mikrovállalkozásról vagy nagyobb cégről van szó. A munkavállaló munkakörétől függően a törvény meghatározza, hogy az általános egészségügyi vizsgálatok mellett milyen  egyéb, specifikus vizsgálatokat kell elvégezni a munkaképesség megállapításához.  Például milyen rizikót jelent a magassági munka, a zajterhelés, a magas hőmérséklet stb. az adott munkavállaló esetében.

Mindezen vizsgálatok elvégzéséhez a West Medica Klinika rendelkezik a teljes körű műszerparkkal és szakszemélyzettel. Az általános vizsgálat, a pszichológiai vagy a terhességi munkaképességi vizsgálat mellett például audiometria (hallásteszt), látásvizsgálat, légzőfunkciós próba, EKG, teljes körű laborvizsgálat mind elvégezhető, rövid idő alatt, szervezetten és anélkül, hogy mindez az alkalmazó cég tevékenységét negatívan befolyásolná.

A munkaorvosi vizsgálatok mellett a klinika szakemberei a munkahelyi ártalmak felméréséhez szükséges engedéllyel és műszerekkel is rendelkeznek. Toxikológiai vizsgálat, zajtszint-vizsgálat, porszint-vizsgálat éppen úgy nem okoz gondot, mint a levegőben lévő esetleges vegyszerek koncentrációjának vizsgálata.

Munkaorvosi vizsgálatok esetén az Ön professzionális partnere a West Medica Klinika!

Keresse információkért dr. Puskás Csabát vagy dr. Láng Lászlót  Szatmárnémetiben, a Károlyi út 3. szám alatt, vagy a 0261-769788, a 0261-769725 és a 0361-409222-es telefonszámokon. Előjegyzés szükséges! Cégre és egyénre szabott kedvezményekkel várnak miden kedves ügyfelet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: